TERAPIAMAAILMA

Toimintaterapiaa vuosikymmenten kokemuksella ja täydellä antaumuksella.

Merkityksellisintä, mitä työ voi antaa, on kokemus siitä että on auttanut ihmisiä. Jos voimme parantaa yhdenkään lapsen, nuoren tai perheen elämänlaatua terapian avulla, on työ osoittautunut tärkeäksi. Terapiamaailma on auttanut monia. Olemme tuottaneet terapiapalveluita Oulun alueella vuodesta 2011. Meillä on keinot, osaaminen ja valtuutus tuottaa asiakkaillemme elämänlaatua toimintaterapian avulla.

Yhteistyökumppanit

KELA
Oulun kaupunki
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Yrittäjä; Jari-Matti Salonurmi

Jari-Matti on ihminen, joka laittaa itsensä likoon joka solullaan. Asiakkaan ei tarvitse epäillä, että J-M tekisi hänen kanssaan töitä väkisin, vähän kuin vasemmalla kädellä. J-M on kiinnostunut ihmisistä ja suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja on varmasti täydellä sydämellä mukana juuri sinunkin terapiassasi. 

Jari-Matilla on terapiatyöstä lähes 30 vuoden kokemus. Silti hän ei ole mikään vanhan koulukunnan tervaskanto, vaan jatkuvasti uutta tietoa ja ammattitaitoa kehittävä, ajan hermolla elävä ammattilainen, joka pystyy samaistumaan monenlaisiin elämän rosoihin.

Visio

Toivo! 

Missio

Autismin kirjo, neurologiset, neuropsykiatriset ja mielenterveyden ongelmat herättävät usein huolta ja epävarmuutta tulevaisuudesta. Koskaan ei kannata jättää apua hakematta.

Toimintaterapeuttina teen aina tiivistä yhteistyötä asiakkaan, perheiden ja muiden ammattilaisten kanssa. Yhdessä määritämme terapian tavoitteet ja toimimme toteutamme sen, luottamuksellisesti, määrätietoisesti ja innostavilla metodeilla.

Lupaan, että laitan kaiken kokemukseni ja osaamiseni 100% peliin, jotta ongelmiisi löydetään ratkaisut. Onnistunut terapia antaa ihmiselle vahvoja elämän rakennuspalikoita, tulevaisuuden näkymiä ja toivoa!

HISTORIA

Terapiamaailman polku tähän päivään

Olen ollut tekemisissä erityislasten kanssa nuoresta pitäen. Veljeni on lievästi kehitysvammainen ja äitini oli töissä mielenterveysalalla. Aihepiiri on siis tuttu jo lapsuudenkodista ja ollut aina myös osa käytännön elämää. Tällainen lähtökohta on vaikuttanut siihen, että kun kohtaamaan normaalina sellaiset asiat, joita moni muu kohtaa poikkeavina. Minulle on luonnollista kohdata erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Sama koskee erilaisia perhekombinaatioita. Itsekin uusperheellisenä ymmärrän, että perheenjäsenten väliset suhteet eivät aina ole suoraviivaisia perinteisen ydinperhemallin mukaisia. Näiden suhteiden ymmärtäminen on tärkeää, kun luodaan asiakkaille tukiverkostoja ja tehdään yhteistyötä.

Keskeinen lähtökohta tällaiselle uralle on kyky kohdata ihminen, jolla on ongelma – kohdata hänet vammasta tai sairaudesta huolimatta täytenä ja normaalina ihmisenä.”

Opiskelin aikoinani Oulun Ammattikorkeakoulussa toimintaterapeutiksi. Sen jälkeen työura alkoi ensin yksityisessä kuntoutuskeskuksessa ja muissa terapiayrityksissä noin 10 vuoden ajan. 2011 perustimme silloisen vaimoni kanssa Terapiamaailman, jota nykyään jatkan itsenäisenä yrittäjänä. Myöhemmin olen kouluttatunut mm. ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

Jari-Matti Salonurmi
Terapiamaailma Oy